Menu

Nieuws

siemens-solution-partner

PIA Service is Siemens Solution Partner geworden!

Als een hecht team heeft PIA zich afgelopen jaren ontwikkeld tot een krachtige volwaardige industrieel automatiseerder. Dit heeft het hele team kunnen bereiken door continu te ontwikkelen in kennis en kwaliteit. Dit is ook noodzakelijk omdat de vraag naar kennis en technici steeds meer toeneemt bij de Nederlandse industrie en bij machinebouwers.

Siemens volgt de innovatieve ontwikkelingen van PIA al enige tijd en heeft ingezien dat PIA partner waardig is. Wij zijn super trots dat we mogen toetreden tot de selecte groep van Siemens Solution Partners met ieder een eigen specialisme.

Als system integrator automatiseren wij de industrie van proces tot machine. Wij helpen onze klanten met oplossingen voor hun vraagstukken en daarvoor heb je een team van specialisten bij nodig die weten hoe je grote of complexe projecten aanvliegt.

PIA was al Eplan Certified Company en in combinatie met het Siemens Solution Partnerschap staat het hele team klaar om de industrie professioneel te ondersteunen.

Natuurlijk is niet alleen kennis belangrijk maar ook vakmanschap. Ook hiervoor heeft PIA een team dat voldoet aan de hoogste eisen die gevraagd worden aan technici in de industrie.

We zijn heel trots op deze samenwerking van toegevoegde waarde en we kijken er naar uit om kennis en kundigheid verder te ontwikkelen voor de industrie en machinebouw.

Onze opdrachtgevers