Nieuws

PIA Service is Siemens Solution Partner geworden!

02 september 2021

Als een hecht team heeft PIA zich afgelopen jaren ontwikkeld tot een krachtige volwaardige industrieel automatiseerder. Dit heeft het hele team kunnen bereiken door continu te ontwikkelen in kennis en kwaliteit. Dit is ook noodzakelijk omdat de vraag naar kennis en technici steeds meer toeneemt bij de Nederlandse industrie en bij machinebouwers.

Lees verder

“Software genereren via TIA Portal Openness is pure tijdswinst”

23 april 2021

PIA Service werkt al tien jaar met de TIA Portal voor industriële automatisering van Siemens. PIA was in 2011 een van de eerste gebruikers van de TIA Portal. Reden voor Siemens om een uitgebreid verhaal aan ons te wijden op hun website. John de Krijger (onze eigenaar) legt hierin uitgebreid de grote voordelen uit van het gebruik van TIA Portal Openness.

Lees verder

PIA is UL508A gecertificeerd voor engineering en bouwen van besturingspanelen voor de Amerikaanse markt

23 maart 2021

Onze ontwerpen of besturingspanelen voldoen aan de normering van Underwriters Laboratories (UL). Dit betekent dat deze aan de strenge veiligheidseisen van UL508A voldoen.

Lees verder

Eindelijk is hij daar de nieuwe website PIA Service!

08 juli 2020

Zonder overdreven uitbundigheid geven we trots en nuchter weer waar we goed in zijn, Industriële Automatisering! Daarvoor ook ons nieuw credo: Experts in industrial automation by proud professionals.

Lees verder