Machine besturingen

PIA Service stelt hoge eisen aan de kwaliteit van besturingspanelen en betrouwbare software. Niet voor niets zijn wij in het bezit van een kwaliteitslabel, waarmee we voldoen aan de geldende wet- en regelgeving voor onderbouwing van de CE- documentatie van de machine.

Al onze besturingspanelen worden machinaal bewerkt vanuit een 3D-visualisatie. De hard- en software worden volledig objectgericht opgebouwd met duidelijke gestructureerde methoden. De engineers zijn Eplan- of Siemens gecertificeerd.

PIA Service beseft als geen ander hoe belangrijk een machinebesturing is. Bij veel van onze opdrachtgevers maakt de besturing en software deel uit van de gehele machine. Daarom bieden wij u engineeringexperts waar u en uw bedrijf op kunnen bouwen.

 

Expert in engineering

Wilt u meer weten? Ons team staat graag voor u klaar. Bij PIA Service bent u gegarandeerd van kennis en vakkundigheid.

 

Onze visie

Bij PIA Service vinden we dat software zonder software-engineer in bedrijf moet kunnen worden genomen. Alle parameters of aanpassingen moeten vanuit het HMI/SCADA worden ingevoerd. En dat geldt voor alle onderdelen van de software, zoals recepten, datalogging, wachtwoordmanagement, parameters en tijden. Daarom laten we de vrijheid voor gebruikersafhankelijke instellingen volledig open en laagdrempelig benaderbaar voor onze opdrachtgevers.