Menu

Nieuws

nieuws-nieuwe-website-live

Eindelijk is hij daar de nieuwe website PIA Service!

Zonder overdreven uitbundigheid geven we trots en nuchter weer waar we goed in zijn, Industriële Automatisering!

Daarvoor ook ons nieuw credo: Experts in industrial automation by proud professionals.

Door de groei en organisatorische ontwikkelingen binnen ons bedrijf was onze website gedateerd. Met de betrokken inzet van Mediascape in Emmeloord is het ons gelukt om kort en krachtig ons bedrijf te presenteren. Transparant en professioneel.

De professionalisering is op alle gebieden in onze organisatie doorgevoerd om de opkomst van alle industriële veranderingen die wereldwijd gaande zijn volgens nieuwe standaarden te implementeren. Waarom al die moeite zult u wellicht denken, het gaat toch al jaren goed. De besturing doet het toch?

Dit beeld zal in een sneltrein, die ook nog eens accelereert, veranderen voor productie en processen. De vraag voor automatisering wordt daardoor ook anders. Voordat een project van start gaat is visualisatie van het eind resultaat en simuleren van de functionele werking basis voor het succes van elk project. Daarnaast worden koppelingen naar ERP/MES of internet voor het verzamelen informatie voor management steeds belangrijker. Maar dan zijn we er nog niet. De ondersteunende technische afdelingen op een productie locatie krimpen in. Hierdoor wordt de vraag om betrouwbaarheid en informatie voorziening nog urgenter. PIA Service biedt als system integrator hier de juiste oplossingen voor. Wilt u weten hoe? Neem dan even de tijd voor onze nieuwe website en neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons, Eén van onze ‘proud professionals’ helpt u dan graag.

Onze opdrachtgevers