Menu

Servicemonteur

Los jij graag storingen op in zowel PLC kasten als conventionele kasten? Ben jij bekend met elektrotechnische tekeningen? Zoek je samen met de klant naar een gepaste oplossing om de processen te verbeteren? Ben je graag op pad (soms voor korte periodes in het buitenland) en vind je het niet erg dat elke week er anders uit ziet? Zet dan jouw kennis en ervaring bij ons in als Servicemonteur.

Werken bij PIA Service B.V.!

PIA Service BV richt zich vanuit 2 vestigingen op processing en industriële automatisering. Met een gedreven professioneel team heeft PIA alle disciplines in huis om projecten voor industrie of machinebouwer (OEM) vorm te geven in binnen- en buitenland. Een flexibele combinatie van praktische kennis en de toepassing van moderne technologie garandeert een onderscheidend aanbod voor o.a. levensmiddelindustrie, watersector, chemie, automotive, farmacie verpakkings- en agri-branch.

PIA Service BV werkt als systemintegrator continu aan innovatieve ontwikkeling in techniek en project ondersteuning. Daarnaast maakt PIA zich ook sterk voor kwaliteit, samenwerking, opleiding en behoud van de paneelbouw maakindustrie in Nederland middels de Fedet Paneelbouw Federatie.

Wat ga je doen?

 • Je realiseert zelfstandig en/of samen met leerling of collega monteurs (deel)installaties voor de industriële automatisering. Je regelt of bestelt bij de werkvoorbereiders hiervoor zelf je materialen en je houdt revisietekeningen en overige projectdocumentatie bij.
 • Met de klant en het projectteam overleg je over de planning en de exacte uitvoering.
 • Je ziet toe op de veiligheid op de werkvloer en op de kwaliteit van de installaties.
 • Bij grote projecten stuur je onderaannemers aan.
 • Je signaleert meerwerk en verkoopkansen voor PIA Service, dit geef je door aan de projectleider(s).

Dit breng je mee

 • MBO4 Elektrotechniek of gelijkwaardig.
 • Je hebt kennis van elektrotechniek en Industriële automatisering.
 • Je hebt kennis van pneumatiek, hydrauliek, PLC’s en het lezen van elektrotechnische tekeningen.
 • Je bent in het bezit van het diploma VOL-VCA, of je bent bereid deze te behalen.
 • Je beschikt over enkele jaren relevante werkervaring, bij voorkeur opgedaan in een vergelijkbare functie.
 • Je bent indien nodig ook buiten de normale werktijd inzetbaar, je hebt dus  geen 8 tot 5 mentaliteit.
 • Je beschikt over een goede mondelinge beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Je past helemaal binnen PIA Service als je ook de Duitse taal beheerst.
 • Je bent bereid om mee te draaien in de storingsdienst (uitgangspunt = 1 x per 6 weken).
 • En uiteraard heb je een rijbewijs B, voor je service auto.

Dit bieden wij je:

Werken bij PIA Service is leuk. Je start met een jaarcontract in een fulltime dienstverband waarbij je 40 uur per week werkt en daarvoor 13 dagen ATV per jaar opbouwt, conform de CAO Metaal & Techniek. Daarna bestaat de mogelijkheid voor een vast dienstverband, want we investeren graag in een duurzame relatie. Uiteraard hoort bij deze functie een auto, laptop en telefoon van de zaak.

Wij zijn actief bij interessante en heel verschillende relaties, en binnen ons bedrijf vind je een comfortabele werkomgeving en een informele sfeer.

Omdat wij het belangrijk vinden dat onze werknemers continu blijven leren bieden we ruimte voor opleidingen/trainingen en cursussen.

Ben jij de Servicemonteur die we zoeken?

Mail dan je CV met een kort bericht waarin je vertelt waarom je graag bij ons wilt werken naar Els van Woensel: ewr@piaservice.nl. Je krijgt altijd een reactie terug!

Onze opdrachtgevers