Menu

Projectleider

Denk jij in oplossingen op het gebied van automatisering? Zie jij kansen en uitdagingen om de processen bij onze relaties te verbeteren? Wil jij samen met het team van engineers, planners, werkvoorbereiders, paneelbouwers en servicemonteurs een passende oplossing leveren op kwalitatief hoog niveau. Zet dan jouw kennis en ervaring bij ons in als Projectleider.

Werken bij PIA Service B.V.!

PIA Service BV richt zich vanuit 2 vestigingen op processing en industriële automatisering. Met een gedreven professioneel team heeft PIA alle disciplines in huis om projecten voor industrie of machinebouwer (OEM) vorm te geven in binnen- en buitenland. Een flexibele combinatie van praktische kennis en de toepassing van moderne technologie garandeert een onderscheidend aanbod voor o.a. levensmiddelindustrie, watersector, chemie, automotive, farmacie verpakkings- en agri-branch.

PIA Service BV werkt als systemintegrator continu aan innovatieve ontwikkeling in techniek en project ondersteuning. Daarnaast maakt PIA zich ook sterk voor kwaliteit, samenwerking, opleiding en behoud van de paneelbouw maakindustrie in Nederland middels de Fedet Paneelbouw Federatie.

Wat ga je doen?

 • Je geeft operationeel leiding aan een team wat bestaat uit werkvoorbereiders en technisch specialisten.
 • Je bent borgt de arbeidsomstandigheden en veiligheid van je team op jouw projecten.
 • Het is belangrijk dat je het budget, de scope en de voortgang van verschillende projecten goed in de gaten houdt.
 • Je bezoekt proactief (nieuwe) relaties om advies op maat te geven. Aan de hand van de situatie op locatie bied jij een passende oplossing.
 • Je stelt planningen op in tijd en capaciteit en stemt deze af met de afdelingen engineering, werkvoorbereiding, planning en de uitvoering.
 • Je overziet alle fasen van het project van ontwerp, engineering, uitvoering, service/onderhoud tot instandhouding. Tijdens de ontwerpfase maar zeker voor, tijdens en na de uitvoering heb je regelmatig contact met opdrachtgevers om alle aspecten van het project te monitoren. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de opdrachtgever.
 • Je hebt contact met leveranciers en onderaannemers.
 • Je verzorgt periodiek per project de financiële rapportages.

Dit breng je mee:

 • HBO werk- en denkniveau in de techniek. Bij voorkeur richting Elektrotechniek of industriële automatisering.
 • Je hebt aantoonbaar kennis van en ervaring met industriële automatisering om ook te kunnen adviseren richting engineering en uitvoering.
 • Minimaal 3 – 5 jaar werkervaring als Projectleider binnen de industriële automatisering.
 • Je bent communicatief vaardig in woord en geschrift in de Nederlandse en Engelse taal.
 • Je beschikt over een natuurlijk overwicht om leden van het projectteam dusdanig te stimuleren en te motiveren zodat een optimale realisatie van het project kan worden behaald.
 • Je bezit leidinggevende, commerciële en tactische vaardigheden.
 • Je bent in het bezit van een diploma VOL-VCA of je bent bereid dat te behalen.

Dit bieden wij je:

Werken bij PIA Service is leuk. Je start met een jaarcontract in een fulltime dienstverband waarbij je 40 uur per week werkt en daarvoor 13 dagen ATV per jaar opbouwt, conform de CAO Metaal & Techniek. Daarna bestaat de mogelijkheid voor een vast dienstverband, want we investeren graag in een duurzame relatie. Uiteraard hoort bij deze functie een auto, laptop en telefoon van de zaak.

Wij zijn actief bij interessante en heel verschillende relaties, en binnen ons bedrijf vind je een comfortabele werkomgeving en een informele sfeer.

Omdat wij het belangrijk vinden dat onze werknemers continu blijven leren bieden we ruimte voor opleidingen/trainingen en cursussen.

Ben jij de Projectleider die we zoeken?

Geïnteresseerd? Ga jij met ons de projecten tot een succesvol einde brengen? Mail dan je CV met een kort bericht waarin je vertelt waarom je graag bij ons wilt werken naar Els van Woensel: ewr@piaservice.nl. Je krijgt altijd een reactie terug!

Onze opdrachtgevers