Menu

Paneelbouwer bij PIA Service; geen routineklus!

Gespecialiseerd in processing en industriële automatisering. Met een gedreven professioneel team heeft PIA alle disciplines in huis om projecten voor industrie of machinebouwer vorm te geven in binnen- en buitenland.

PIA Service BV innoveert en groeit snel! Onze relaties rekenen erop dat we snel inspelen op hun vragen en wensen. En dat we scherpe levertijden combineren met producten van een hoge kwaliteit. Om onze klanten te kunnen bieden wat ze van ons vragen zoeken we regelmatig nieuwe collega’s die ons team komen versterken.

Paneelbouwer bij PIA Service

Als paneelbouwer monteer je de besturingspanelen voor onze projecten. Deze panelen worden 3D uitgetekend zodat je vooraf al een duidelijk beeld hebt van het paneel en de meeste panelen worden vooraf mechanisch voorbewerkt door onze C&C bewerkingsmachines.

Onze panelen worden ingezet in heel verschillende branches: van chemie tot food, van water tot farmacie. Geen besturingspaneel is hetzelfde, waardoor het werk altijd afwisselend blijft.

Wij zoeken een bouwer met een MBO – diploma niveau 3 of 4 in besturingstechniek of elektrotechniek. Iemand die bekend is met de industriële componenten binnen de besturingen en met minimaal 5 jaar ervaring in onze branche. Verder is (minimaal) een B-VCA diploma een vereiste. Een certificaat NEN 3140 is een voordeel,

Binnen PIA werk je in een informele organisatie in een gemotiveerd en betrokken team collega’s. Je bent na de inwerkperiode flexibel in het indelen van je werktijden. Het salaris en de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO Metaal & Techniek.

De veiligheid van onze medewerkers is een belangrijk onderwerp bij PIA, dus we voorzien je uiteraard van de nodige werkkleding & PBM’s. Daarnaast zorgen we ervoor dat je kennis op peil blijft en zelfs wordt uitgebreid met relevante vakopleidingen.

Denk jij dat je bij ons past? Mail dan je CV met een kort bericht waarin je vertelt waarom je graag bij ons wilt werken naar ewr@piaservice.nl, aan Els van Woensel. Je krijgt altijd een reactie terug!

 

Onze opdrachtgevers