Menu

Buitenmonteur elektrotechniek

Help jij graag de servicemonteurs en software engineers met het inbedrijf stellen en/of bekabelen van een elektrotechnische installatie op locatie? Werk jij netjes en draai jij je hand er niet voor om als er een keer een klus afgemaakt moet worden? Ben je graag op pad (in het buitenland) en vind je het niet erg dat elke week er anders uit ziet? Zet dan jouw kennis en ervaring bij ons in als Buitenmonteur elektrotechniek (38 – 40 uur). Doorgroeien naar de functie Servicemonteur behoort tot de mogelijkheden!

Werken bij PIA Service B.V.!

PIA Service BV is een organisatie met 2 vestigingen gericht op processing en industriële automatisering. Met een gedreven professioneel team heeft PIA alle disciplines in huis om projecten voor industrie of machinebouwer (OEM) vorm te geven in binnen- en buitenland. Een flexibele combinatie van praktische kennis en de toepassing van moderne technologie garandeert een onderscheidend aanbod voor o.a. levensmiddelen, watersector, kleine chemie, automotive, verpakking en agri-branche.

PIA Service BV werkt als systemintegrator continu aan innovatieve ontwikkeling in techniek en project ondersteuning. Naast de organisatorische ontwikkelingen maakt PIA zich ook sterk voor kwaliteit, samenwerking, opleiding en behoud van de paneelbouw maakindustrie in Nederland middels de Fedet paneelbouw federatie.

Wat ga je doen?

 • Je realiseert samen met je collega’s (deel)installaties voor de industriële automatisering.
 • Je hebt nauw contact met de servicemonteur om te zorgen dat al jouw materialen op locatie zijn.
 • Je controleert de bekabeling zodat het aansluit op het aangeleverde elektrische schema. Wijzigingen geef je door aan de servicemonteur zodat dat netjes in de projectdocumentatie komt.
 • Je bent onderdeel van het projectteam, waarin de planning en de exacte uitvoering wordt besproken.
 • Je werkt conform de huidige veiligheids- en kwaliteitsnormen op de werkvloer.

Dit breng je mee

 • MBO2/3/4 Elektrotechniek of gelijkwaardig.
 • Je hebt kennis van elektrotechniek en Industriële automatisering.
 • Je beschikt over enkele jaren relevante werkervaring, bij voorkeur opgedaan in een vergelijkbare functie.
 • Je kunt elektrotechnische tekeningen lezen.
 • Je bent in het bezit van een VOL-VCA diploma.
 • Je bent bereid indien nodig ook buiten de normale werktijd inzetbaar te zijn en hebt geen 8 tot 5 mentaliteit.
 • Je beschikt over een goede mondelinge beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Je bent bereid om mee te draaien in de storingsdienst (uitgangspunt = 1 x per 6 weken).

Dit verdien je

Werken bij PIA Service is leuk. Wij bieden jou een fulltime dienstverband aan waarbij je 38 tot 40 uur per week werkt en daardoor 13 dagen ADV per jaar opbouwt, conform de CAO klein metaal. We bieden een jaarcontract met zicht op een vast dienstverband. We investeren graag in een duurzame relatie. Als buitenmonteur krijg je een telefoon en een bus inclusief bijbehorende gereedschappen tot je beschikking. Binnen ons bedrijf is er een comfortabele werkomgeving en een informele sfeer. Wij zijn actief bij interessante en afwisselende klanten en wij vinden het belangrijk dat onze werknemers continu blijven leren en bieden daarom ruimte voor opleidingen/trainingen en cursussen.

Ben jij degene die we zoeken?

Mail dan je CV met een kort bericht waarin je vertelt waarom je graag bij ons wilt werken naar ewr@piaservice.nl ter attentie van Els van Woensel. Je krijgt altijd een reactie terug!

Onze opdrachtgevers